Kennismaking

Skoff Original heeft als leuze,”Wijn is leven, ons leven is wijn.” Deze zin weerspiegelt de Skoff-familie. Door de grote toewijding aan de wijnbouw en continue kwaliteitsverbetering, wordt de kennis en het begrip van hun eigen wijngaarden uitgebreid. Deze ervaringen worden van generatie op generatie doorgegeven en vormen het goedbewaarde geheim dat hun  wijnen zo speciaal maakt.

Walter Skoff is al de vierde generatie van de familie wijnbouwers op de hellingen van Zuid-Steiermark. De wijnmakerij staat nu 30 jaar onder zijn leiding en presenteert zichzelf als een absoluut paradepaardje in de regio, met nationale en internationale erkenning.

Walter Skoff, die de wijnmakerij leidt , is een uitstekende wijnmaker, die streeft naar constante kwaliteitsverbetering en op meesterlijke wijze de kennis en het begrip van zijn eigen wijngaarden en wijnen combineert met zijn visie.

De Kranachberg Sauvignon blanc 2015 van Skoff Original werd verkozen tot de beste Sauvignon blanc ter wereld bij de grootste en meest erkende Sauvignon Blanc-wijncompetitie in het Concours Mondial du Sauvignon 2017.

Bij deze proeverij , in Bordeaux, beoordeelde de internationale jury van 65 experts in totaal 861 wijnen uit 22 landen.

Dit is ongetwijfeld hun grootste erkenning ooit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email