Skoff Original

Wijn is leven, ons leven is wijn. Deze zin weerspiegelt de Skoff-familie. Walter Skoff is al de 4de generatie van deze familie die wijn maakt op de hellingen in Zuid-Steiermark.

Lees meer

Hannes Reeh

Hannes Reeh bewijst dat u producten van de wijnbouwer kunt herkennen en vice versa. Hij heeft slechts één doel voor ogen, smaakvolle wijn creëren aan de Neusiedler See.

Lees meer

Juliana Wieder

De slagzin van het wijnhuis Juliana Wieder is “Wij zijn wijn”. 60% van de wijnstokken bestaat uit de Blaufränkisch druif, waarvoor Neckenmarkt bekend staat.

Lees meer

Klein

Het Pannonische Heidebodengebied in Andau is de zonnigste plek van Oostenrijk, de ideale locatie voor Jaqueline Klein om haar visie op wijn te verwezenlijken.

Lees meer

MAD

De familiewijnmakerij MAD - Haus Marienberg is gelegen in Oggau aan de Neusiedler See en is een van de grote namen in Burgenland. De achtste generatie runt momenteel het bedrijf.

Lees meer

Hans Igler

Dit wijnhuis is gelegen te Deutschkreutz, ten Zuiden van de Neusiedler See. De vele zonuren en ideale ondergrond zorgen voor een ideale rijping van de druiven.


Lees meer

Stift Klosterneuburg

Dit wijnhuis is gelegen te Wenen. Er is een streven naar continue verbetering. Perfect voorbeeld hiervan is de oprichting van de eerste wijnbouwschool ter wereld in 1860.

Lees meer

Hiedler

Sinds 1856 maken ze wijn in Langenlois, het historische centrum van de Kamptal-vallei. Het koele microklimaat zorgt hier voor perfecte omstandigheden om wijn te telen. druiven.

Lees meer

Weingut Glatzer

Dit wijnhuis is in 1987 geopend in Carnuntum. Walter Glatzer is de drijvende motor van het wijngebied Carnuntum. Zijn rode wijnen zijn misschien wel een van de beste in Oostenrijk wat betreft prijs en kwaliteit.
Lees meer

Müller

De wijnmakerij van de familie Müller ligt in Krustetten in Kremstal. Ze werken op een zo ecologisch mogelijke manier en zijn gespecialiseerd in witte wijnen.

Lees meer

A-Nobis Sektellerei

A-Nobis is in 2018 opgericht door Norbert-Szigeti. Waarschijnlijk de meest ervaren producent van mousserende wijnen in Oostenrijk. Een origineel smaakprofiel en een duidelijke oorsprong zijn de kenmerken van dit wijnhuis.

Lees meer

Hirsch

Deze wijnmakerij is gelegeen in Kammern, in het Kamptal. De gunstige ligging en het biodynamisch verwerken van de druiven zorgen voor smaakvolle wijnen.

Stiegelmar

De wijngaarden liggen aan de Parndorfer Platte in de gemeente Gols. Natuurlijke producten telen van de hoogste kwaliteit op een duurzame manier zijn een absolute prioriteit.

Lees meer